5 Økonomi Tips til teenagere

Her er et par penge tips til at hjælpe dig med at spare hundredvis hvert år, hvis du er villig til at sætte i lidt tid og kræfter. Som en Senior Citizen, kan du drage fordel af alle de tilgængelige rabat privilegier til dig. Mange butikker, hoteller, biografer, restauranter, flyselskaber og andre virksomheder tilbyder pensionist rabatter men annoncere ikke det. De give ikke selv dig rabatten automatisk, medmindre du anmoder om det. Kontroller, at du spørger, ellers, du vil gå glip af.

Pæn liste. Internettet vrimler med lister. Hvad jeg har at sige om er dette en interessant værktøj, der hjælper mig spare penge er min Ipod. Jeg ikke sige Iphone, men Ipod. Realtime-opdateringer på bank saldi og kreditkort saldi via mynte, e-mail og andre interessante hjemmesider er skubbet til dig realtime, mens du sparer på at sætte på klodset skrivebordet derhjemme til at kontrollere disse ting. Andre omfatter digital musik og lydbøger, som du kan indlæse på og spille i din bil eller andre steder uden at skulle købe.

Selvom vi er vellykket,”investere ikke vi de penge, vi har gemt. Congrats! Du har sprunget over morgenkaffe hver dag i 365 dage. Du har 700 dollars, højre!? Sandsynligvis ikke. $3/dag er ikke væsentlige nok, at du vil se”besparelser i slutningen af måneden. Medmindre du fysisk lægge $3 hver eneste dag – tilføje mere arbejde og stress til dit liv.

Købe billige investeringsforeninger. Det er let at overse fordi pengene ikke kommer op af lommen hver måned. Men hold øje med udgifterne til investeringsforeninger i din 401 (k) og andre investeringer. Min tommelfingerregel er, at ingen fond bør koste mere end 1%. Og de kombinerede omkostninger for alle dine midler bør være mindre end 0,50%.

Holde sig til vand. Det er standard i restaurant industrien at opmærke omkostningerne ved alkohol af tre til fem gange. Så er en nem måde at skære ned på din restaurant udgifter uden at ændre dine vaner for drastisk at springe drikkevarer, alkoholholdige og alkoholfri.

Tilmelding til My Best Buy (Best Buy nye loyalitetsprogram) er helt gratis, og for hver $250 du bruger, vil du få $5 tilbage i certifikater. Du kan indløse dine belønninger på Best Buy eller online på som et medlem, vil du også nyde gratis forsendelse på ordrer på $25 eller mere, eksklusiv besparelser med særlige medlemmer kun tilbyder, tidlig adgang til specielle salgs- og meget mere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.