7 hus købe Tips For at spare penge

Du bruger en forældet browser. Opgrader din browser for at forbedre din oplevelse. Du kan have en yard salg med det, sælge den på eBay eller Craigslist, tage det til et parti shop eller endda donere det til skattefradrag (mark ned hvad du give væk, så du kan få en kvittering). Alle disse muligheder kan dreje gamle ting du ikke ønsker længere ind i penge i lommen. Ikke kun det, det er ofte en psykologisk belastning fra dit sind til at rense ud din garderobe.

Hvad kan du oprette in-house? Hvad kan du gøre på en tablet, der sparer tid og kontor forsyninger? Dee Dee Meevasin af Dee for tandlæge point, for hendes tandpleje praksis, vedtage nye teknologier har tilladt personale til at automatisere tidligere tidskrævende opgaver, øget samlet effektivitet, og skære ned på tredje parts omkostninger.

Quicken Windows Starter Edition import data fra tidligere versioner af Starter Edition kun. Quicken til Windows 2017 importerer data fra Quicken for Windows 2010 eller nyere, Microsoft Money 2008 og 2009 (for Deluxe og højere). Quicken til Mac 2017 importerer data fra Quicken for Windows 2010 eller nyere, Quicken til Mac 2015 eller nyere, Quicken til Mac 2007, Quicken Essentials for Mac, Moneydance og iBank.

Gemme til en nødfond. Hvis du ikke allerede har en nødfond med penge nok i det, så at du kan overleve hvis du pludselig mister din indkomst, kan du begynde at bidrage til en omgående. At have et rimeligt beløb af penge opmagasineret i en sikker opsparing konto giver dig frihed til komfortabelt sortere ud din anliggender i tilfælde af at du mister dit job. Når du dækker din essentials, du ønsker at afsætte en luns af din indkomst til at opbygge denne opsparingskonto, indtil du har nok sparet for at dække omkring 3-6 måneder af leveomkostninger.

Vælge billige, nærende fødevarer. I stedet for købe parat, forarbejdede fødevarer, prøve at checke ud de friske fødevarer og producere sideskibene af din lokale købmand. Du kan blive overrasket over hvor billigt det er at spise sundt! For forekomst, brune ris, en mættende, nærende mad, kan komme i store, tyve-pund sække til mindre end en dollar pr pund.

Jeg faldt i kærlighed med din blog efter at finde dit hus indlæg på Pinterest. Vi er i øjeblikket ved at købe vores første hus! Vi havde en masse af gæld efter vi havde to babes i 18 måneder, men med hjælp fra min mor kunne vi få det pote. Jeg ønsker at blive købedygtig ophold økonomisk fit 🙂 vores eneste gæld lige nu er min ægtemænd studielån og min bil betaling (min bil på 11 år lige død, og selvfølgelig, vi har ikke planer og ikke spare penge før det dør). Vi prøvede den ene bil ting og det virkede godt med vores arbejdsplaner. Vi købte en brugt bil på en stjæle i en aftale, så vi føler godt om den.

Der er meget få amerikanere, der ikke kunne stå at tage færre kalorier. Hvis du tænker allerede om at forsøge at tabe et par pounds, kan du også spare dig selv nogle penge på samme tid. I stedet for at bruge penge på kost-programmer eller fødevarer, hvorfor ikke blot mindske din dele? Brug de anbefalede portionsstørrelser til at bestemme størrelsen af dine måltider, og du sparer penge.

Dette er især tilfældet for dit hjemmeunderholdningscenter og dit computerudstyr. En spændingsbølge kan skade disse elektronik meget let, så bruge penge til en grundlæggende overspændingsbeskytter og holde dit udstyr tilsluttet en sådan anordning. For at spare endnu mere, Tag stikket ud noget du ikke bruger ofte at undgå phantom energiforbrug.

Leave a Reply

Your email address will not be published.