Efterbehandling din træ vinduer og døre

Beskytte din investering, når du har valgt at installere kvalitet træ vinduer og døre eller træ produkter i dit hus er meget vigtigt. Undlade at færdiggøre dine produkter korrekt og på en kort tid efter at have modtaget dem kan gøre producentens garanti eller garanti ugyldig. De trin, du skal tage er:

1. beslutte på finish fra alle muligheder til dig.

2. forberedelse af træets overflade

3. rengøring af glas.

4. installation og

5.Maintenance.

1. beslutte på Finish.

Din lokale finish/maling butik ekspert kan give dig råd til at opfylde dine behov. Han vil overveje hvilke finish udføres bedst i dit område og tage hensyn til temperatur og luftfugtighed betingelserne, om du har brug for en indvendig eller udvendig produkt og hvordan man bedst kan kombinere produkter for bedste effekt eller eventuelle andre overvejelser, han mener nødvendige.

En dyb gennemtrængende, olie eller voks baseret sealer, der giver en holdbar finish til udvendigt træ anbefales og en, der giver en silkeglat finish.

En bred vifte af træ farver er normalt til rådighed. Du skal måske over coat finish med et opløsningsmiddel baserede lak til at give forbedret holdbarhed og udseende. UV absorptionsflaskerne vil give langvarig holdbarhed. Emalje maling kan bruges over denne type sealer men ikke PVA.

Alle joinforbindelser, ende korn og alle fritliggende træ skal dækkes for at beskytte træet mod revner, vridning eller rådner. Sealer bør indeholde anti-svampe til at stoppe “blå skimmel” og meldug dannelse. Når du vælger maling gøre sikker på har det god blokerende modstand – malingen evne til at modstå stikning. Du ønsker ikke vinduet til at holde lukket.

For en interiør finish vælge et træ primer og maling, der er kompatible. Hvornår anvende finish slibning kan være påkrævet mellem frakker af maling. Give tid til malingen til at kurere helt inden du lukker døre eller Vinduer.

2. forberedelse af træets overflade.

For det første kan lys slibning være nødvendig for at fjerne enhver ruhed fra overflader eller fjerne enhver konstruktion rester, der er blevet lagt på overfladen under opbevaring eller byggeri. Det er at foretrække at bruge 180-grus eller finere sandpapir og sand med korn til at undgå grimme mærker i træet, og fjern derefter alle slibning støv med en tac klud. Brug aldrig ståluld. Hvis glasset er blevet installeret være forsigtig ikke at røre glas med sandpapir. Bruge en slibning blok eller edger for at beskytte glasset mod ridser. Hvis glasset ikke er blevet installeret fjerne beading og forberede træets overflade for efterbehandling. Altid bruge værnemidler når slibning for at undgå indånding af savsmuld og få det i dine øjne.

3. rengøring af glas.

Fjern eventuelle savsmuld, fedt eller andet materiale fra glas med mineralske spiritus. Vaske glas med en god kvalitet glas og overflade renere ved hjælp af en blød, fnugfri håndklæde (papir eller en klud).

4. installation.

Den lange levetid af eksterne snedker er afhængig af korrekt installation. Følg producentens anvisninger og du har den bedste chance for vinduet varer mere end 30 år. Kontroller altid, at producentens mdf-plader.dk håndtering og site pleje instruktioner følges korrekt. Installatøren bør anerkendes af producenten som er tilstrækkeligt kvalificeret til at udføre arbejde af ruder samt installering.

5. vedligeholdelse.

Vinduer og døre kan belønne dig med årtiers skønhed og gode resultater hvis du sørge for at udføre vedligeholdelse mindst en gang om året. Fjerne eventuelle rester og rense de vindue og dør spor med en børste. For at forhindre stikning du kan anvende en voks eller tør smøremiddel. Brug ikke et olie-smøremiddel, fordi det vil tiltrække snavs og støv. Check for utætheder og gøre reparationer som nødvendigt. Hvis overfladen viser forringelse kan du nødt til at restain eller genfremstille fra tid til anden. Fugt og kondens. Der er mange årsager til kondens i hjemmet. Det er normalt et resultat af overskydende fugtighed. Det kan være mindre af et problem i ældre huse, hvor luft udveksling mellem inde og ude er større. Men overdreven kondens kan beskadige nogen træ produkt selv træ vinduer og døre. Ordentlig ventilation vil bidrage til at mindske kondens, men det kan ikke fjernes helt.

Fordelen ved træ vinduer er, at de hjælper hindre varmeoverføring gennem rammerne, de har overlegen U faktorer og de har en varmere ramme overflade som hjælper med at reducere symptomerne på kondens.

Din vigtigste overvejelse bør være at afbalancere fugtighed for at sikre dit hjem ikke er for vådt eller for tør og forhindre skader på dit træ produkter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *