Fundamentals af finansielle uafhængighed gå tidligt på Pension

Som de fleste mennesker man sandsynligvis ikke vågne op ved daggry hver morgen, farende for at blive klar til arbejde og derefter at spilde timer af dit liv, fast i trafikken. Så hvis du starter ved 25, har du $2.000.000 reddet af 40. Reduktion af udgifter giver dig en dobbelt whammy af spare mere på kort sigt og at behøve færre penge i det lange løb at gå på Pension. Om Blog – vil her du finde indlæg om privatøkonomi fans, besparelse til efterløn i 2018.

Det koster $0,99. Du kan angive en enorm mængde af detaljer om din nuværende økonomi og det vil beregne et præcist billede af din pensionering situation. Hvis du skyder for en stor pensionering nummer, selvom du kommer op kort eller tage længere tid end planlagt, vil du sandsynligvis have en langt mere komfortabel pensioneret liv.

Tjek for rådgivning om privatøkonomi, økonomisk uafhængighed, investering, at have børn uden at bryde banken-, rejse- og Moneyhacks. Det handler om økonomisk uafhængighed, som er en del af pensionering. Misforståelse #3: Jeg kan ikke gå på Pension på en gennemsnitlig indkomst.

Selv om antallet af kvinder i arbejdsstyrken er på en hele tiden højt, er kvinder mindre tilbøjelige til at arbejde for virksomheder, der tilbyder pensionsordninger. Hvad stinker er, at jeg har baseret mange af mine egne finansielle strategier ud af den tidligere numre, så jeg er nødt til at genoverveje en masse ting.

Efter at alle, hvorfor ikke gå tidligt på Pension, leve et længere rigere liv, og kontroller, at du har oprettet tilstrækkelige indtægtsstrømme til at understøtte et liv i overflod. Jo hun bruger 95% af sin indkomst så hun vil tage 66 år gå på Pension. Men hvad jeg ønsker du skal forestille dig, er bare forestille sig, at du kunne gå overalt på planeten jorden hvis du havde evnen til at generere en indtægt.

Om Blog – startede jeg denne blog i 2007 at krøniken mine overgang til førtidspension. Jeg er sikker på du er taknemmelig for at leve på en smuk jorden, din familie, dine venner, dine kollegaer, dit job og din overflod. Hvis bedriften er under NZD $50.000, som bør være tilfældet for de fleste børn investorer, skal du betale skat af dividenden du modtog med børnenes RWT sats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.