Hurtig og værdifulde Økonomi Tips Online

Hvor går dine penge? Det er vigtigt at vide, hvor du bruger dine penge. Dette vil tillade dig at udvikle bedre forbrug vaner. Når du har kan alle disse lagt ud du starte en simpel budget. Start med din månedlige tage hjem løn. Derefter gå i niveau af betydning. Starte med besparelser. Jeg ved, jeg ikke nævne det tidligere fordi jeg antager du ikke har en og ikke har gjort det til en prioritet. De fleste ikke har. Men du bør. Bare starte i det små, som ti dollars om måneden. Derefter tage ud dine regninger. Derefter dine leveomkostninger. Og endelig din underholdning.

Udover mit engagement og vielsesringe, der har været på min hånd i 10 år, har jeg et par af halskæder, der har været gaver fra familien eller venner i år (en var fra min første altergang i en alder af 8), men behøver ikke min mand eller nogen andre til at få mig smykker ev Ery år. Jeg elsker de stykker, jeg har og ser ingen grund til at have mere da jeg ikke bære smykker dagligt og kan ikke bære mere end et stykke ad gangen når jeg gør.

Check priser i de forskellige stater, du vil besøge. Priser kan variere betydeligt, fordi staten benzin skatter er forskellige. DeHaan siger han fandt, at efter en driver, der krydser grænsen fra Ohio til Pennsylvania på Interstate 80, for eksempel, det kunne koste 44 cent per gallon flere til at fylde op i Pennsylvania. Det er næsten $9 ekstra til at fylde den minivan gastank.

Ifølge forskning fra kajak er det bedste tidspunkt at book flyrejser i 2017 en eller to måneder i forvejen når rejsende kan spare op til 80pc. Det foreslog den billigste europæisk destination til at flyve til er Madrid (£ gennemsnit 66) Marrakech i Morrocco (£93) er den laveste priser international destination.

Blot for at følge op på en tidligere kommentar – jeg er sygeplejerske, og i hvert hospital, jeg nogensinde har arbejdet i – kan du ikke bringe dit hjem medicin og tage dem under dit ophold. Det er mod hospitalet politik, og kan faktisk være meget farligt for dit helbred, som de kan have særlige interaktioner med de medicin, der er givet til dig under dit ophold.

Spare penge med din familie behøver ikke at kræve drastiske skridt. I stedet, små, enkle metoder kan gøre en stor forskel for din bundlinje. Det kan tage nogle at vænne sig til, men at få din familie om bord med dine penge-besparelse indsats gør det lettere at få en lille vrikke plads i dit budget eller tilføje flere polstring til din opsparingskonto. Reduceret stress er værd at den ekstra indsats.

Du besøger, så klik på et link til dine foretrukne online butik (de har over 2.000 butikker som Amazon, eBay, Target, Kohls, Walmart mv) og gøre dit køb som normalt. Ebates vil derefter blive udbetalt en henvisning gebyr ved at forhandler og vil dele indtjening med dig. De betaler dig en procentdel (1% – 40%) af købesummen tilbage. Det er helt gratis og de give endda dig en gratis $10 gavekort for at tilmelde dig jeg har været med dem siden 2008 og har tjent hundredvis af dollars. For mere info læse min anmeldelse (hvad er Ebates? ).

Leave a Reply

Your email address will not be published.