Spare ASIC’s MoneySmart

Spare nok for college kan synes umuligt. Newbie tip #4: Husk IRS: når du tænker på din fremtid, og hvad du ønsker i pensionering, en vigtig overvejelse er, når du vil betale skat af din tsk bidrag. Du har mulighed for at lave to forskellige slags bidrag: traditionelle og Roth. Traditionelle bidrag foretages på grundlag af skatte-udskudt, og vokse med en skatte-udskudte hastighed, men du bliver nødt til at skat indbetalinger på dine udbetalinger.

Du planlægger og du budget og du gøre det hele arbejde. Men kun for de første par måneder. Så finde du dig selv bruge mere end du ønskede steder, at du ikke havde indset var ved at blive et problem. Det sker at bedste af os, måske kreditkort er bare for nemt at nå, når du skal forlade det i din tegnebog.

Se også: Lån-Penge-Rentefrit.dk

På den måde besparelser sker på eget- og bedst af alt, der ikke er nogen risiko, du ved et uheld vil spise i disse besparelser, når du skriver en check for el-regningen, eller når du knalde dit betalingskort på Chipotle. Nogle banker kan endda give dig en anden separat konto gratis, hvis du selv ønsker at holde bil fonden separat fra din regnvejrsdag opsparingskonto.

I modsætning til andre college besparelser køretøjer såsom uddannelse opsparingskonto eller Coverdell IRA, 529 planer ikke kontrolleret af kontoejeren og ikke studerende. Andre planer lade ofte kontrol til modtageren i en alder af 18 eller 21, men med 529 plan kontrol vedligeholdes af kontoejeren (forældre, bedsteforældre eller værge). Dette kan være nyttigt for at lette sind af flittige besparelse kontohavere, der kan være bange for, at deres barn ville droppe kollegiet til rygsækken gennem Europa med de penge, der spares.

“Da jeg begyndte at tjene, jeg havde et kort med en grænse på Rs 40.000, men jeg fik altså transporteres væk, når jeg brugte Rs 45.000 i en måned. Det var et wake-up call. Jeg tilbagebetales beløbet og stoppet med at bruge kreditkort,”siger Palit. Han har ikke foretaget en enkelt kreditkorttransaktion i de seneste seks måneder.

Hvorfor? Det er fordi du har købt politikken for at hjælpe med at betale for de ting, der kan ske til et hjem, der koster en masse penge. Situationer som en brand eller en orkan. Du er smart nok til at vide, at hvis de har betalt for det ødelagte vindue, din boligejer plan ville være endnu mere uhyrligt dyre end det allerede er. Du kan betale for vinduet og dine børn vil stadig spise i morgen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.